HOZZÁVALÓK:
6 tojás,
6 evőkanál liszt,
1 kg alma,
1 csomag sütőpor.
A KRÉMHEZ:
4 csomag vaníliapuding,
1 l víz,
6 evőkanál cukor,
6 tojásfehérje.
A TETEJÉRE:
5 dl HULALA habtejszín.
ELKÉSZÍTÉS:
Hat tojásból piskótát sütünk úgy,hogy a sütőpapírral bélelt tepsi aljára almaszeleteket teszünk.
Ha a tészta megsült,felfordítjuk,hogy az almás részre kerüljön felülre.
A pudingot a vízzel és 2 evőkanál cukorral kemény habot verünk,majd a meleg pudinggal elkeverjük.(A megmaradt tojássárgáját más süteményhez vagy ételhez felhasználjuk.)
A tészta tetejére kenjük.
Ezután a tejszínből kemény habot verünk,majd a sütemény tetejére simítjuk.
Fahéjjal a meghintve,kockára szeletelve kínáljuk.
Nagyon finom,dekoratív sütemény.