HOZZÁVALÓK:
25 dkg mascarpone krémalap,
1 db kakaós piskótalap,
1 csomag vanília ízű pudingpor,
2 evőkanál cukor,
3 dl tej,
15 dkg porcukor,
1 csomag vaníliás cukor,
20 dkg ribizli.
A TETEJÉRE:
tejszínhab,
ribizli vagy mandulaforgács.
ELKÉSZÍTÉS:
A pudingport a csomaoláson található leírás szerint elkészítjük.
A mascarpone-t a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük,hozzáadjuk a lehűtött pudingot és simára keverjük.
Az elkészült krémbe óvatosan belevegyítjük a megtisztított ribizlit.
A piskótát hosszában ketté vágju,megtöltjük a krém felével,majd a sütemény tetejét és oldalát bevonjuk a másik felével.
Közvetlenül a tálalás előtt felszeleteljük,végül tejszínhabbal,robozliszemekkel vagy fürttel,esetleg mandula forgáccsal illetve szeletelt mandulával díszítjük.