HOZZÁVALÓK:
6 tojás,
12 dkg cukor,
12 dkg liszt.
A KRÉMHEZ:
1 csomag Puncs pudingpor,
3 dl tej,
25 dkg porcukor,
25 dkg margarin.
A MÁZHOZ:
1 csomag puncs ízű cukormáz,
2 evőkanál víz.
ELKÉSZÍTÉS:
A tojásfehérjékből kemény habot verünk a cukorhoz folyamatos hozzáadásával,majd hozzákeverjük a tojások sárgáját,és lazán a lisztet.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral,és ujjnyi vastagságon ráterítjük a tésztát,majd mérsékelten meleg sütőben megsütjük.
A tejet felforraljuk,a pudinggal sűrűre főzzük,és ha langyosra hült,a porcukorral habosra kevert margarinhoz adjuk.
Amikor a tészta kihűlt,kettévágjuk,és a krémmel megtöltjük.
A cukormázat a vízzel felolvasztjuk,és a sütemény tetejét bevonjuk vele.
Színes tortadarával megszórjuk,kockákra vágva kínáljuk.